Usmerimo dečju energiju na razne, zabavne aktivnosti

Čini li Vam se da Vaše dete ima konstantno energije, čak i onda kada je vi nemate? 

Većina ljudi nema kod kuće dovoljno prostora da zadovolji sve dečje potrebe za igrom, pa im tako igraonica pruža mogućnost za mnoštvo zanimljivih, aktivnih igara.

Baš zbog tog viška energije, Igralište je tu sa raznim poligonima koje naše neumorne animatorke iznova i iznova smišljaju, kao i našom trambolinom gde svako dete skače sa osmehom i elanom. Naša ljuljaška koja se naslušala puno dečijih uzvika i radosti, spremna je za svakog mališana koji dodje sa puno energije. Neiscrpna skakanja u bazenčić pun loptica će svako dete ostaviti bez daha.

Tokom igre u Igralištu često napravimo i odličnu žurku, svi zajedno uživamo u omiljenoj muzici, plešemo i pevamo. Pritom, roditelji mogu da se opuste i odmore u našem prijatnom kafiću i da budu sigurni da su njihovi mališani, pod nadzorom naših devojaka, potpuno bezbedni. 

Veoma je teško da naši mališani mirno sede na jednom mestu, kao što mi to često od njih očekujemo. Kroz neke kreativne aktivnosti možemo to da postignemo. Upravo je stvaranje je najbolja aktivnost za decu punu energije. Igralište vam nudi i mnoštvo kreativnih aktivnosti, radionica, materijala, boja i ideja. Didaktine igre su posebno atraktivne u Igralištu. Ovog puta će se aktivirati njihov um i mašta više nego fizička energija, a to nije nimalo lak posao.